15 Nisan 2020 Çarşamba

CS 1.6 yakında ölecek mi?

CS 1.6 (Counter-Strike 1.6) 20 yıldan beri piyasaya sürüldü. Ancak, bu uzun zamandan sonra bile, günlük olarak çok fazla oyuncu tarafından oynanıyor ve dünya çapında en iyi oynanan oyunun numaralarına çarpıyor.
Gerçek şu ki, Counter-Strike 1.6 birkaç yıldan beri maksimum seviyeye ulaştı. 2013 yılında, oyun maksimum oyuncu sayısına sahip ve dünya çapındaki tüm oyuncular arasında çok popülerdi!
Bundan sonra, oyun dünyasında popüler Counter-Strike Global Offensive (CSGO) dahil olmak üzere çok fazla yeni ve heyecan verici oyun var. Bu da CS 1.6 oyuncularının büyük bir yüzdesini sızdırdı.
Ancak, gerçek şu ki, Counter-Strike 1.6 hala çok sayıda oyuncuyu cezbetmektedir. Ve sayı her yıl artıyor.

Neden bugün CS 1.6 oynamalısınız?

  • Düşük sistem gereksinimleri: Yeni çıkan oyunlar gerçekten harika. Ancak oyun bilgisayarı değilse iyi bir bilgisayara ihtiyaç duyacaklar. Örneğin GTA V'yi alalım, sadece 512 RAM gerektiren CS 1.6'dan farklı olarak, çoğu insanın sahip olmadığı iyi bir skyrocket PC'ye ihtiyacı var.
  • Oynaması ücretsiz: Eh, Steam versiyonunun ödendiği doğrudur. Ancak CS 1.6 Steam dışı indirirseniz bunun için herhangi bir ödeme yapmanız gerekmez. E-posta, SMS veya can sıkıcı bir doğrulama gerekmeyecek, sadece indirme düğmesine basın ve birkaç dakika içinde yükleyeceksiniz!
  • İyi geliştirilmiş ve bakımı: Diğer oyunların aksine, CS 1.6 özelleştirilebilir ve yapılandırılabilir. Çok sayıda oyun modunu uygulayan (Zombie Plague, Base Builder, Zombie Escape, Swarn Umbrella, VIP kurtarma). Ve diğer ellerde, Amxmodx komut dosyası yazma hakkında birkaç ipucu öğrenirseniz, kendi oyun modunuzu nasıl yapacağınızı ve istediğiniz gibi bir şey yapmak için nasıl geliştireceğinizi öğrenebilirsiniz!

Buna değer mi?


Gerçekten öyle. Counter-Strike 1.6 oyununu bugün oynamamanız için hiçbir nedeniniz yok. Birçok farklı oyun modu ile harika bir çevrimiçi oyun elde edersiniz.
Oyunun grafiklerinden dolayı eskimiş olduğunu düşünüyorsanız, Minecraft'a bir göz atmalısınız. Minecraft, oyununu daha eğlenceli hale getirmek için yapılan düşük grafikleri nedeniyle çok popüler. Yani, çok düşük oyun grafiklerinde bile, her zaman aktif CS 1.6 sunucuları ve toplulukları bulacaksınız!
Ve eğer eski oyunları seviyorsanız bu bir avantaj olabilir. Aslında, bugün bazı eski gün oyunları, onunla yapılmış harika oyun nedeniyle tekrar popüler hale geliyor ve oyunu zamanla daha da iyi hale getiriyor!

Counter-Strike 1.6 ile ilgili son karar

Counter-Strike (CS) 1.6 kısa vadede hiçbir yere gitmiyor. Oyun hala tüm dünyada çok sayıda oyuncuyu çekiyor (özellikle Türkiye'de görebilirsiniz). Birçok farklı forumda ve farklı dilde çok sayıda geliştirici tarafından iyi geliştirilmiş ve sürdürülmektedir!
Bu, zamanla çok daha iyi olacağı gerçeğini uygular ve belki de henüz maksimum oyuncu sayısına ulaşmadı!
Umarım bugünün makalesini beğenirsin. Bir sonraki, oyun içinde en iyi performansı elde etmek için Counter-Strike 1.6'nın en iyi sürümünü nasıl indireceğiniz ve seçeceğinizle ilgili olacak ve hepsi ücretsiz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.