14 Nisan 2020 Salı

En popüler CS 1.6 oyun modları ve nasıl yüklenir

Counter-Strike 1.6 en iyi ve en popüler aksiyon çok oyunculu oyun. Ve içine özel oyun modları ekleme yeteneği nedeniyle daha da popüler hale gelen faktörlerden biri.
Bugün, Counter-Strike (CS) 1.6 modunda en çok oynanan oyun modları hakkında konuşacağız ve her birinin neden bu kadar çok oyuncu çektiğini göreceğiz!

Klasik Counter-Strike oyun modu


herhangi bir rekabet olmadan, CS 1.6'nın klasik modu en çok oynanan moddur. Bu, 2 farklı ana nedenden kaynaklanıyor.
İlk şey, oyunun ana oyun modudur. Counter-Strike 1.6'yı yüklediğinizde, normal oyuna veya Lan veya Internet sunucusuna başlarsanız ana mod olarak sahip olursunuz.
Diğer neden bu modun güzelliğidir. Bu mod, ne kadar zaman oynarsanız oynayın, gerçekten basit, eğlenceli ve eğlenceli. Aslında, sanırım CS 1.6, diğer Counter-Strike oyunlarına (CSGO veya CS: Source) implante edilen bu özel oyun nedeniyle popüler oldu.

Zombie Plague

Zombie Plague, CS 1.6'da en çok oynanan özel oyun modlarından biridir. Aslında, ben şahsen en çok oynanan olduğunu düşünüyorum!
Bunun birçok farklı nedeni var:
  • Zombiler! Herkes Zombies filmlerini, oyunlarını ve bununla ilgili her şeyi sever.
  • Birçok öğe eklendi. İnsanlar çeşitli şeyleri sever ve her zaman yeni, farklı ve biraz karmaşık bir şey ister. En azından ben bunu düşünüyorum. Counter-Strike 1.6 Zombie Plague modunda istediğiniz kadar özel öğe ekleyebilirsiniz. Ve onu daha da iyi yapan şey, daha önce yapılmış birçok öğe olması. Tek yapmanız gereken, aynı anda iyi çalışan istediğiniz bir şeyi aramaktır (hata veya sunucu çökmez).
  • Özel oyun sesleri, ışık efektleri. Ses ve ışık efektleri, bir filmin, oyunun başarısındaki en önemli faktörlerden biridir. Temelde Zombie Plague CS 1.6 mod için aynıdır! Oyun, ses ve efektler açısından çok daha fazla eklentiye sahiptir ve bu da oynamayı daha eğlenceli ve daha az sıkıcı hale getirir.

CS 1.6 Zombie Escape


Counter-Strike 1.6 oyununda başka bir zombi modu. Ve bu mod Zombie Plague birinden oldukça farklı ve çok fazla farklılığa sahip.
Bu modun temel fikri, bazı zombiler saldırısı nedeniyle insanların kaçmasıdır. CS 1.6 VIP kurtarma oyunu moduna bir şekilde benziyor.
Oyun, geri kalanına saldırmak amacıyla az sayıda insanın enfekte olacağı birkaç insanla başlar.
Bu süre zarfında Zombi ekibi donacak ve İnsanlar onlardan kaçmaya başlayarak zamandan yararlanacaklar.
Diğer Counter-Strike (CS) 1.6 oyun modlarının aksine, Zombie Escape'de zombiler insanlardan (20k'ye kadar) daha fazla sağlık ve daha fazla hıza sahiptir.
Ancak, insanlar, zombilerin aksine, özel yapılmış el bombalarıyla silahlanacak ve işgal edilecek. Bir Kar bombası, zombileri dondurma ve onları ateşe verecek, yavaşlatacak ve mücadele etmelerini sağlayacak bir alev bombasına sahip olacak.

Diğer Counter-Strike 1.6 oyun modları

Bunlar, CS 1.6'nın en popüler 3 tanesi ama hepsi değil. Aslında, Counter-Strike 1.6'da herkesin kendi tarzında ekleyebileceği ve özelleştirebileceği sonsuz sayıda oyun modu var. CS 1.6'nın piyasaya sürülmesinden 20 yıl sonra bile dünya çapında en çok oynanan oyunlardan biri olmaya devam etmesinin başka bir nedeni de budur!
Umarım bu küçük makaleyi beğenirsiniz, yakın gelecekte Counter-Strike 1.6 (CS) hakkında daha alakalı konularımız olacaktır. Bizi izlemeye devam edin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.